Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Craiova, a ajuns în stare gravă la spitalul din Târgu Jiu, miercuri după-amiază, după ce a căzut de la o înălțime de 18 metri, prin podul turlei Bisericii Înălțarea Domnului din Bumbești-Jiu. 

Din primele cercetări efectuate de către oamenii legii și de către inspectorii de muncă, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi urcat pe acoperișul bisericii pentru a monta un paratrăsnet. Tavanul confecționat din scânduri s-a prăbușit, craioveanul căzând de la înălțimea de 18 metri.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea prevederilor legale privind sănătatea și securitatea în muncă.

„Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Craiova, judeţ Dolj, cu privire la faptul că, un bărbat de 35 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi căzut de pe acoperişul unei biserici, la care executa lucrări de reabilitare. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi urcat pe acoperişul bisericii pentru a monta un paratrăsnet, iar la un moment dat, tavanul confecţionat din scânduri s-a prăbuşit”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj al Serviciul de Ambulanță Gorj și transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, unde a fost operat.

Și reprezentanții ITM Gorj au deschis o anchetă în acest caz, firma care executa lucrări de reparații fiind din județul Dolj. Bărbatul rănit este chiar administratorul societății respective.

Articolul precedentRăsfăț culinar în centrul Craiovei. Preparate din fructe de mare, dulciuri turcești și cafea la nisip
Articolul următorIntersecțiile din Craiova, sufocate de cerșetori. A fost alertată și „Protecția Copilului”