Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna doljeană Drănic, a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru furt de energie electrică, acesta fiind depistat de către polițiști, miercuri, în localitate, și dus în arest. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, mandatul de executare al pedepsei a fost emis de Judecătoria Segarcea. Tânărul este condamnat atât pentru furt calificat cât și pentru folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţeaua de electricitate.

„Ieri, poliţişti din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea au depistat, în comuna Drănic, un bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, pe numele căruia Judecătoria Segarcea a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţeaua de electricitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentVIDEO. Noi verificări la Spitalul Județean de Urgență Craiova după ce gândacii au ajuns pe Secția Urologie
Articolul următorPeste 1.100 de doljeni și-au cumpărat vechime în muncă