Un motociclist în vârstă de 26 de ani, din Craiova, și-a pierdut viața, duminică, pe drumul european E79, la Ișalnița, în județul Dolj, după un impact cu un autoturism în care se aflau două persoane, una dintre acestea fiind în stare gravă și urmând sa fie preluată de elicopterul SMURD. În urma accidentului, mașina a luat foc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că accidentul s-a produs după ce motociclistul a depășit autoturismul care facea la stânga.

„Un autoturism și un motociclist se deplasau pe E79 dinspre Craiova spre Ișalnița. Autoturismul a încercat să facă stânga spre ștrand, însă motociclistul se încadrase pentru a efectua depășirea. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului și rănirea a altor 2 persoane din auto, acestea fiind conștiente” a afirmat Grădinaru.

În urma impactului, autoturismul a luat foc.

„La sosirea echipajului de pompieri ardea și autoturismul și motocicleta. La fața locului erau trei victime dintre care una încarcerată în autoturism. După evaluare s-a constatat că două victime sunt conștiente și cooperante și vor fi transportate la spital iar cea de a treia decedată”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Ea a adăugat ca una dintre victime urmează să fie preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.

 

Articolul precedentFOTO. Bărcile și hidrobicicletele din Parcul „Romanescu”, mijloc de relaxare pentru sute de craioveni. Tarifele neschimbate de 10 ani
Articolul următorVIDEO. Accident în județul Olt. O persoană la spital și trei rănite ușor