Clinica de Neurologie 2 a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova a fost reabilitată cu fonduri de la bugetul local, investiţia fiind inaugurat, joi, de autorităţile locale.

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a declarat că investiţiile au presupus renovarea şi modernizarea unui întreg etaj.

„Primăria Craiova continuă investițiile în sănătate. Astăzi am inaugurat investițiile făcute la Clinica de Neurologie 2 din cadrul Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova. Un întreg etaj a fost renovat și modernizat dar și dotat cu mobilier specific și aparatură“, a spus Genoiu.

În Clinica de Neurologie a Spitalului de Neuropsihiatrie Craiova ajung peste 170 de pacienți lunar. Mai mult de jumătate dintre aceștia au suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, situat pe Calea Bucureşti, are 378 de paturi. Este un spital de monospecialitate, unde se tratează cele mai multe și grave cazuri din Oltenia pe patologia neurologică și psihiatrică.

Articolul precedentŢigări de contrabandă găsite de poliţiştii craioveni, la un control făcut la comercianţii de legume şi fructe
Articolul următorDuba cu deținuți de la Penitenciarul Craiova, implicată într-un accident – VIDEO