Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Craiova, a predat polițiștilor un portofel care conținea suma de 4.600 de lei și documente. Acesta a fost pierdut pe o stradă din Craiova, de către o femeie de 32 de ani din localitate.

Craioveanul s-a prezentat la secția de poliție, joi, imediat după de a găsit portofelul cu bani și acte, propietara bunurilor mulțumindu-i bărbatului pentru gestul său. „Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 30 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că acesta a găsit, pe bulevardul Decebal, un portofel de damă. Poliţiştii au luat legătura cu cea care îşi pierduse bunurile, o femeie de 32 de ani, din Craiova, care s-a prezentat în scurt timp la sediul secţiei de poliţie, unde i-a mulţumit personal bărbatului, pentru gestul făcut de acesta. Femeia a primit cu mare bucurie portofelul, fiind surprinsă că şi-a recuperat documentele personale, precum şi suma de 4.600 lei”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă.

Articolul precedentOfertă consistentă pentru vânzarea lui Mitriţă, refuzată de Craiova
Articolul următorHoţi fier din Dolj, opriţi cu focuri de armă de poliţişti