Poliţiştii din comuna Coşoveni, judeţul Dolj, au fost nevoiţi să folosească armele din dotare, în urmă cu două nopţi, pentru a opri trei persoane care furaseră aproximativ 50 de metri de ţeavă metalică de la sistemul de irigaţii.

Potrviti unui comunicat remis de IPJ Dolj, în noaptea de 11 spre 12 iulie, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat în flagrant, în comuna Rojiște, în apropierea unei ferme agricole, trei bărbați care sustrăseseră aproximativ 50 de metri de țeavă metalică, de la sistemul de irigaţii.

La vederea polițiștilor cei trei au încercat să fugă, fapt pentru care, unul dintre poliţişti, după efectuarea somației legale, a executat două focuri de armă în plan vertical cu pistolul din dotare.

„Astfel, poliţiştii au prins doi dintre cei trei bărbaţi, stabilind că unul dintre aceştia are 49 de ani şi este din localitatea Rojişte, iar celălalt are 41 de ani, fiind din comuna Bogdăneşti, judeţul Bacău. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat și cea de-a treia persoană bănuită că ar fi participat la comiterea faptei de furt, un bărbat de 32 de ani din Rojiște“, se arată în comunicatul citat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind recuperat în totalitate.

Articolul precedentUn craiovean a înapoiat un portofel plin cu bani și documente
Articolul următorUn medic de la Spitalul din Craiova riscă să fie dat afară. Acesta își filmează pacienții și îi pune pe pagina de socializare