Un copil în vârstă de 13 ani, din Radomireşti, a ajuns la spital, marţi după-amiază,  în urma unui accident rutier produs pe Drumul European 70, la ieșirea din comuna Dăneasa spre comuna Radomirești.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau doi bărbați. Persona care a anunțat evenimentul la 112, a anunțat că pasagerul din autoturism a rămas încarcerat în urma accidentului, însă acest lucru nu s-a confirmat.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. La sosirea echipajelor, cele două victime, șoferul, în vârstă de 19 ani, din comuna Seaca și pasagerul, în vârstă de 13 ani, din comuna Radomirești, nu au fost găsite încarcerate. Minorul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Caracal.  Șoferul autoturismului nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital”, a explicat Băsăşteanu.

Articolul precedent„Prietenii Istoriei”, premiați de Muzeul Olteniei. Atelierele verii, la final
Articolul următorPoliţist din Dolj, mort într-un accident rutier