Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Bratovoeşti, judeţul Dolj, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o bătrână de 72 de ani, dintr-o comună din judeţul Hunedoara.

Bătrâna din comuna Şoimuş a fost bătută și violată de Mircea Nuţă, un individ în vârstă de 52 de ani, care a pătruns în locuința sa în miez de noapte, spărgând un geam al casei. Bărbatul, lucra în zonă ca cioban.

„Agresorul a pătruns în locuința persoanei vătămate, în vârstă de 72 de ani, cu intenția de a sustrage bunuri și de a întreține raporturi sexuale. A lovit-o, a agresat-o fizic, în zona capului, feței, deci în mai multe zone ale corpului. A reușit să întrețină raport sexual cu aceasta, după care profitând de starea de neputință, i-a sustras o sumă de bani. Era o femeie în vârstă, care locuia singură”, potrivit reprezentanţilo Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

Potrivit presei din Hunedoara, Mircea Nuță a fost reținut, în 2005, după ce a comis mai multe violuri, pe raza județelor Dolj, Gorj, Mehedinți și Timiș.

Mircea Nuță, care avea la momentul acela 38 de ani, devenise, spaima tuturor taximetristelor din România. Bărbatul agresase și jefuise sau violase mai multe șoferite din diferite județe ale tării.

Articolul precedentCel mai îngrijit spațiu din fața blocului, premiat de autorități. Craiovenii pot trimite fotografii cu grădinile
Articolul următorVIDEO & FOTO. Patru sirieni și un irakian, găsiți la Frontiera Bechet, ascunși printre saci cu semințe de floarea soarelui