Trei tineri doljeni, dintre care doi din Craiova și unul din localitatea Răchita de Jos, sunt cercetați penal, după ce sâmbătă seara au fost depistați, de către polițiștii locali, în zona patinoarului din centrul municipiului, având asupra lor un briceag, un baston telescopic din metal și un dispozitiv pentru șocuri electrice. Aceștia intenționau să provoace un conflict cu ceilalți cetățeni prezenți în zona respectivă.  

„În urma acțiunilor întreprinse pe raza de competență de către polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice – din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova – Serviciul ”Unirii”, în seara zilei de 26 ianuarie, în zona patinoarului amenajat în Piața socio – umană ”Mihai Viteazul”, au fost depistați trei tineri, care au încercat să provoace un conflict spontan cu cetățenii ce se aflau la patinoar. Aceștia au fost legitimați, iar în urma realizării procedurii de control corporal sumar, s-a găsit asupra acestora un cuțit tip briceag, un baston telescopic din metal, precum și un dispozitiv pentru șocuri electrice, pe care le purtau în locurile publice cu încălcarea Codului Penal”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Craiova.

Cei trei tineri au fost duși la sediul Poliției Locale Craiova, unde s-au întocmit actele procedurale obligatorii, premergătoare, impuse de legea penală, fiind ulterior predați împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 1 Poliție, în vederea continuării cercetărilor, se mai arată în comunicat.

Articolul precedentPeste 900 de gospodării din Dolj, fără curent electric
Articolul următorMai multe modalități de plată a taxelor și impozitelor locale din Craiova