Trei spectacole au fost programate la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, pentru această lună, la cererea publicului.

Potrivit reprezentanților teatrului din Craiova, „Miroase a pradă” „Năpasta” și „Salvatorii Melcilor” au avut deja 10 reprezentații, toate cu sala plină.

„Miroase a pradă” este o comedie neagră cu evidente accente feministe, unde trei neveste, Nicky, Molly și Debra, sunt tentate de ideea să își ucidă bărbații plictisitori, înșelători și machiști și chiar au șansa de a face asta.

În „Năpasta”, motivul central este triunghiul morții, cu obsesia justiției implacabile și a pedepsei imanente, face ca suflul dens al acestui spectacol longeviv al TNC să fie resimțit si azi, la 15 ani de la premieră, de un public sensibil la tragedia personajelor caragialiene.

De asemenea, tragicomedia „Salvatorii Melcilor” este o pledoarie pentru spectacol, pentru spectacolul de pe scenă sau din platoul de filmare, dar, totodată, spectacolul vieții, mai puternic uneori decât orice plăsmuire ficțională.

Prețul biletelor este 30 lei(15 lei redus elevi/ studenți/ seniori) la Agenția teatrală și 28 lei pe platforma online a instituției.

Articolul precedentPrinși de jandarmi în timp ce furau combustibil dintr-o mașină parcată lângă Trezoreria Bechet. FOTO
Articolul următorAlți patru doljeni diagnosticați cu gripă