Doi tineri în vârstă de 19 ani și respectiv 16 ani, din Ostroveni, sunt cercetați penal după ce au fost surprinşi, în noaptea de miercuri spre joi, de jandarmii doljeni din Bechet, în timp ce furau carburant din rezervorul unui autoturism.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Dolj, mașina respectivă era parcată în orașul Bechet, în apropiere de sediul Trezoreriei Bechet.

„În jurul orei 01.10, subofiţerul aflat în serviciul de pază şi protecţie la Trezoreria Bechet a observat doi tineri care au coborât dintr-un autovehicul şi s-au deplasat către un autoturism parcat în apropierea obiectivului, unde au forţat capacul rezervorului. În scurt timp s-au deplasat la faţa locului membrii unui echipaj mobil de jandarmerie, care i-au surprins pe B.A.C, în vârstă de 19 ani şi B. F., în vârstă de 16 ani, ambii din comuna Ostroveni, în timp ce sustrăgeau carburant din autoturismul respectiv. De asemenea, la faţa locului au fost găsite două recipiente din plastic de cinci litri fiecare, un furtun în lungime de doi metri şi o şurubelniţă cu ajutorul căreia au forţat capacul rezervorului”, se arată în comunicatul remis de către reprezentanții IJJ Dolj.

Celor doi tineri le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi au fost înaintate structurilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Articolul precedentDoljean reținut la un an distanță de la comiterea unui accident. Bărbatul nu are permis de conducere
Articolul următorTrei spectacole, la cererea publicului, programate la teatrul din Bănie