Cei doi tineri craioveni pentru care s-a cerut arestarea preventivă în lipsă, fiind suspectați că împreună cu alți doi bărbați au atacat cu bâtele un craiovean de 28 de ani, pe o stradă din cartierul Rovine, au fost ajuns după gratii, miercuri, decizia fiind luată de către judecătorii Tribunalului Dolj.

Potrivit hotărârii instanței de judecată, cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, măsură care a fost luată și în cazul celorlalți doi suspecți.

Unul dintre tinerii care miercuri a ajuns în fața magistraților doljeni, Marian Savu, susține că el nu a are nicio implicare în acest scandal și că victima l-ar fi nominalizat doar în baza unor presupuneri. Cei doi ar fi avut un schimb de replici  cu o seară înainte, în fața unui local din Craiova, și din această cauză consideră Savu că ar fi fost trecut pe lista de suspecți.

Reamintim că în data de 15 ianuarie, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Craiova a fost atacat de patru persoane pe care susținea că nu le cunoaște, acestea din urmă așteptându-l în fața blocului, înarmate cu bâte.

Mașina bărbatului vizat de atacul celor patru persoane a fost blocată pe o străduță din cartierul Rovine, de un autoturism marca Audi A4 cu numere de Anglia. Din această mașină au coborât patru persoane care aveau fețele acoperite și l-au lovit pe bărbat.

Speriate, mama și soția victimei au început să țipe, unul dintre locatari apelând 112 și anunțând evenimentul.

Articolul precedentLia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda se căsătoresc
Articolul următorAcțiunile jandarmilor din Craiova, monitorizate cu drona