Tot mai mulți craioveni sunt interesați de cursurile de înot organizate în cadrul Water Park Craiova, aceste lecții fiind ținute de către instructorul angajat al complexului de agrement acvatic, sâmbăta și duminica, în intervalul 10.00-20.00.

Potrivit directorului Water Park Craiova, Dan Cricorian, cursurile se adresează atât copiilor începători cât și celor care știu deja să înoate dar vor să învețe lucruri noi. Tariful este de 20 de lei/persoană, vârsta minimă a celui interesat fiind de șase ani.

„Noi organizăm aceste cursuri, cu instructorul angajat al complexului, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10.00 și 20.00. Tariful este de 20 de lei/persoană, cursul având o oră, ca timp. O grupă este formată din 10 copii, vârsta minimă fiind de șase ani. Avem cam patru, cinci grupe pe zi, acest lucru însemnând aproximativ 100 de copii pe week-end. Lecțiile se adresează atât începătorilor cât și avansaților”, a spus Cricorian.

Articolul precedentBiciclist accidentat mortal în localitatea Amărăștii de Jos. Șoferul mașinii a fugit de la locul faptei
Articolul următorMigranți depistați de polițiștii de frontieră din Calafat în timp ce încercau să intre ilegal în țară