O tânără și un tânăr, în vârstă de 22 și respectiv 25 de ani, ambii din Craiova, au fost prinși în flagrant, noaptea trecută, de către polițiștii locali, în timp ce furau cabluri electrice din incinta șantierului „Podului Suspendat” din Parcul „Nicolae Romanescu” din Craiova, cazul fiind preluat de către polițiștii Secției 2 Craiova pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Craiova, cei doi tineri au fost observați, de către dispeceri, cum au intrat în zona lucrărilor de reabilitare a podului, în jurul orei 02.00, moment în care s-a chemat echipa de intervenție.

„În dimineața zilei de 04 iunie, în jurul orei 02.00, polițiștii locali cu atribuții de dispeceri monitorizare sistem video Parc „Nicolae Romanescu”, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, s-au sesizat asupra faptului că mai multe persoane au pătruns în zona destinată lucrărilor de reabilitare a Podului Suspendat. A fost alertată echipa de intervenție din cadrul Secției de Ordine Publică „Romanești”, aflată în activitatea de patrulare pe zona de competență, care a depistat în flagrant două persoane, P.M.V. , 25 de ani și I.S.C., 22 de ani, din Craiova, în timp ce sustrăgeau cabluri electrice din incinta șantierului”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Craiova.

Verificându-le bagajele, oamenii legii au descoperit mai multe asemenea cabluri furate din zona respectivă.

„Persoanele în cauză au fost imobilizate și conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor”, au mai spus reprezentanții Poliției Locale Craiova.

Articolul precedentCod PORTOCALIU de inundații pe râul Jiu, în județul Dolj
Articolul următorProgram variat, marți, cu ocazia Zilelor Craiovei