Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” marchează, anul acesta, 70 de ani de la înființarea instituției, în program fiind incluse spectacole, ateliere de creație, stagiunea Colibri.ACTul 3, continuarea parteneriatului cu Teatrul ACT din București și o nouă ediție a Festivalului „Puppets Occupy Street”.

Două premiere au fost programate pentru acest an, a spus directorul Teatrului, Adriana Teodorescu, fiind vorba de „Puiul de om din Cartea Junglei” după Rudyard Kipling și „Cenușăreasa” după Fraţii Grimm.

Întâlnirea craiovenilor cu cu Mowgli, copilul crescut de animalele junglei, cu ursul Baloo sau cu pantera Bagheera va avea loc sâmbătă, 12 ianuarie, la ora 18.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de la Agenția teatrului, din Calea București nr. 56, deschisă de luni până sâmbătă între orele 10.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00. Pentru fiecare din reprezentațiile din 12 și 13 ianuarie un bilet costă 10 lei.

De asemenea, primul spectacol din cadrul Stagiunii „Colibri. ACTul 3!”  va avea loc în data de 31 ianuarie, la ora 19.00: „Stage Dogs”, o producție Teatrul ACT – 20 de ani, adaptare (după „A life in the theatre” de David Mamet) și regie Florin Piersic jr., scenografia Tudor Prodan.

Articolul precedentAtacantul Andrei Cristea, jucătorul Craiovei până în 2020
Articolul următorDoljeni reținuți după ce au furat bunuri din șapte gospodării din comuna Predești