Doi tineri, din comuna Predeşti, au fost reținuți joi, de către polițiștii doljeni, fiind bănuiţi că au comis șapte furturi din mai multe anexe gospodăreşti, faptele fiind înregistrate în perioada mai-decembrie, anul trecut.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că cei doi bărbați au furat mai multe bunuri, printre care un hidrofor, un cazan din aramă, o butelie și un motoferăstrău.

„Ieri, poliţişti din cadrul  Secţiei 2 Poliţie Rurală Breasta au identificat doi bărbaţi, de 21, respectiv 22 de ani, din comuna Predeşti, bănuiţi de săvârşirea a şapte infracţiuni de furt calificat.Cei doi, în perioada mai – decembrie 2018, ar fi pătruns în mai multe dependinţe, din comuna Predeşti, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (hidrofor, motoferăstrău, cazan din aramă, butelie de gaz). Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90% şi restituit persoanelor vătămate”, a precizat reprezentantul IPJ Dolj.

Cei doi tineri au fost reținuți, joi, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunere de  arestare preventivă.

Articolul precedentTeatrul „Colibri” din Craiova dă startul spectacolelor cu premiera „Puiul de om din Cartea Junglei”
Articolul următorTânăr din Craiova, urmărit internațional, extrădat din Spania