Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Piscu Vechi, județul Dolj, și-a pierdut viața, duminică seara, după ce s-a răsturnat cu mașina la volanul căreia se afla.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe DC 55, în afara localităţii Piscu Vechi.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un bărbat de 35 de ani, din comuna Piscu Vechi, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. 55, în afara localităţii Piscu Vechi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Din verificările efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu poseda permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentCui îi e frică de Bobby Păunescu? Candidatura la prezidențiale, blocată de statul paralel. Marian Vanghelie, anunțul care dinamitează clasa politică: democrația, în impas
Articolul următorCasă construită ilegal în Craiova, demolată de poliţia locală