Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Craiova, a fost prins de către jandarmi, miercuri, având asupra sa, nu mai puțin de 40 de pliculețe care conțineau o substanță de culoare verde, un cuțit și o sumă de bani, organele de urmărire penală efectuând verificări cu privire la această situație.

Bărbatul a ajuns în vizorul oamenilor legii întrucât imediat cum a văzut echipajul de jandarmi a devenit agitat. „Miercuri, în Parcul Independenței din municipiul Craiova,  jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au surprins un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care, la momentul observării echipajului de jandarmi, a început să se agite, având un comportament suspect. Jandarmii au procedat la identificarea persoanei în cauză, ocazie cu care au găsit asupra acesteia 40 de pliculeţe confecţionate din hârtie, care conțineau fragmente vegetale de culoare verde-olive cu miros înţepător. Totodată, asupra tânărului, jandarmii au găsit un cuţit cu lama rabatabilă în lungime totală de 24 cm, lungimea lamei de 11 cm prevăzut cu presele din metal argintiu şi lemn de culoare maro, precum și suma de 410 lei în bancnote diferite ca valoare”, se arată într-un comunicat de presă al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

În cauză au fost încheiate actele de constatare, care împreună cu mijloacele materiale de probă au fost înaintate către organele de urmărire penală competente, pentru continuarea verificărilor.

Articolul precedentFOTO. Imaginile cu o oaie surprinsă în centrul Craiovei au stârnit reacţii pe site-urile de socializare
Articolul următorManagerul Spitalului de Urgență Craiova, premiu internațional pentru o invenție în medicină. După obținerea brevetului, instrumentul medical poate fi utilizat