Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din comuna Afumaţi, a fost a fost arestat preventiv pentru înşelăciune şi conducerea unui vehicul fără permis, el reuşind să le scape poliţiştilor timp de un an.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd a declarat că bărbatul şi un prieten de aceeaşi vârstă, din Siliştea Crucii, au înşelat două bătrâne prin metoda „Accidentul”, reuşind să ia de la acestea suma de 2.300 lei.

În cursul lunii august 2017, cei doi au reuşit să înşele o femeie în vârstă de 88 de ani, din Siliştea Crucii, cu suma de 2000 lei, dar şi o altă consăteancă a acesteia, în vârstă de 87 de ani, cu suma de 300 lei.

„În aceleaşi împrejurări, bărbatul de 33 de ani, din Afumaţi, ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere. După comiterea faptei, inculpatul de 33 de ani, din Afumaţi, s-a sustras cercetărilor, iar cel de-al doilea inculpat în cauză se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, într-un alt dosar penal”, a precizat reprezentantul IPJ Dolj.

Articolul precedentUniforme și bocanci de peste 43.000 de euro pentru polițiștii locali din Craiova
Articolul următorMere pentru elevii din județul Dolj