Pe numele unui bărbat care l-a alergat cu un cuţit în mână pe un tânăr, în zona târgului de mărţişoare din Craiova, a fost deschis dosar penal de către polițiștii doljeni. 

Altercaţia a fost sesizată de patru poliţişti care se aflau în timpul liber. Ei au văzut cum un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani alerga cu un cuțit în mână, după un tânăr, pe care îl amenința.

Polițiștii au pornit în urmărirea celor doi, iar în scurt timp aceștia au fost imobilizați și conduși la sediul secției.

„Cei doi au fost identificați, fiind vorba despre un bărbat de 50 de ani, din Țuglui și un tânăr de 23 de ani, din Băilești. În urma controlului corporal, pe lângă cuțitul tip briceag, cu lama de 10 cm, asupra bărbatului de 50 de ani, polițiștii au mai găsit și un spray iritant-lacrimogen. Ambele obiecte au fost indisponibilizate de polițiști, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentAltercație aplanată de polițiști
Articolul următorLăsați fără permis după ce au fost prinși conducând cu peste o sută de kilometri peste limita admisă