În cursul zilei de ieri, 1 martie, 4 polițiști din cadrul din cadrul Poliției Municipiului Craiova, în timp ce se aflau în timpul liber, pe strada Calea Unirii, în zona târgului de mărțișoare, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de aproximativ 50 de ani alerga cu un cuțit în mână, după un tânăr, pe care îl amenința.

Polițiștii au pornit în urmărirea celor 2, iar în scurt timp aceștia au fost imobilizați și conduși la sediul secției pentru lămurirea stării de fapt.
Cei doi au fost identificați, fiind vorba despre un bărbat de 50 de ani, din Țuglui și un tânăr de 23 de ani, din Băilești.

În urma controlului corporal, pe lângă cuțitul tip briceag, cu lama de 10 cm, asupra bărbatului de 50 de ani, polițiștii au mai găsit și un spray iritant-lacrimogen.

Ambele obiecte au fost indisponibilizate de polițiști, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Articolul precedentCraiova. Fără căldură și apă caldă în Brazdă
Articolul următorTânăr alergat cu un cuțit, în centrul Craiovei