Mai mulți agenți economici din Craiova, care au la vânzare carne și produse din carne, au fost amendați în urma unui control derulat joi de către polițiști. Oamenii legii au confiscat și peste 400 de kilograme de carne de porc, pasăre și mezeluri, comercianții în cauză neavând acte pentru marfă.

Reprezentanții IPJ Dolj au întocmit un bilanț al acțiunii derulate joi, valoarea celor 10 amenzi aplicate fiind de 170.000 de lei.

„Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au desfăşurat, în Craiova, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite de comerţ din domeniul comercializării cărnii și produselor din carne. În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 170.000 de lei. Ca măsuri complementare, poliţiştii au confiscat aproximativ 400 kg de carne de porc, pasăre şi mezeluri, valoarea mărfurilor fiind de peste 4.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Articolul precedentCondamnate la închisoare pentru spălare de bani
Articolul următor20 de doljeni morți la locul de muncă, în primele nouă luni din acest an