„Student-antreprenor”  este cel mai nou proiect implement de Facultatea de Agronomie din cadrul Universității din Craiova, programul adresându-se atât studenților și elevilor de liceu din S-V Olteniei care provin din zone defavorizate, cât și cadrelor didactice care doresc să își dezvolte abilitățile antreprenoriale.

Potrivit decanulului Facultății de Agronomie din cadrul Universității din Craiova, Alexandru Tudor, timp de 24 de luni, 440 de studenți, 300 de liceeni și 48 de cadre didactice vor beneficia de pregătire. La finalul cursurilor, participanții vor fi apți să își desfășoare activitatea și să coordoneze activități de business.

„Am obținut un proiect, <<Student-antreprenor>>, în cadrul Facultății de Agronomie, proiect care se desfășoară pe doi ani. Are o valoare de 7.235.787 de lei. Vor fi implicați toți studenții facultății noastre, 440 de tineri, printre obiective numărându-se și promovarea învățământului superior în rândul liceenilor, fiind cuprinși 300 de elevi. Avem cuprinse în proiect și cadre didactice, pentru perfecționare în domeniu, al spiritului antreprenorial, astfel încât studenții să fie puși permanent în legătură cu practica și să își dezvolte spiritul de inițiativă și nu în ultimul rând pe cel de muncă”, a declarat Tudor.

Articolul precedentCentru de zi pentru vârstnicii din Craiova
Articolul următorPeste 52.000 de cărți funciare eliberate gratuit pentru doljeni. Județul, loc fruntaș la nivel național