Lucrările de asfaltare sunt în plină derulare pe două dintre străzile din Craiova care niciodată nu au avut asfalt, strada Ogorului fiind aproape gata, în timp ce pe Olteniței abia au început, luni.

Mihail Genoiu, primarul Craiovei, a spus că pe strada Ogorului mai sunt de efectuat finisajele după care se vor monta semnele de circulație.

„Pe strada Ogorului,  s-a turnat, luni, și ultimul strat de asfalt, cel de uzură. În perioada imediat următoare se vor face ultimele finisaje, se vor monta semnele de circulație și se vor efectua marcajele rutiere. Astfel, strada Ogorului va fi recepționată”, a anunțat edilul.

Strada Olteniței este și ea în lucru, faza de început

„Pe strada Olteniței, s-a turnat, luni, primul strat de asfalt astfel încât locuitorii din zonă să poată circula fără probleme. Urmează asfaltarea trotuarelor, ridicarea la cotă a căminelor și, la fel ca la Ogorului turnarea stratului de uzură”, a mai spus Genoiu.

Primele străzi din pachetul celor 87 care niciodată nu au fost asaltate vor fi inaugurate curând, a mai anunțat Mihail Genoiu.

Articolul precedentAccident în Craiova. Trei persoane au ajuns la spital
Articolul următorDisponibilizări în masă la Electroputere Craiova. 300 de muncitori rămân fără serviciu, din iunie