O amendă de 2.000 lei a fost aplicată de poliţişti Spitalului Clinic de Urgenţă Craiova după ce, sâmbătă, un bărbat a intrat cu un autoturism direct în sala de aşptare a Unităţii de Primiri Urgenţe.

Purătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că sistemul de supraveghere al spitalului nu era funcţional.
„Polițiștii Secției 2 Politie Craiova au aplicat o sancțiune contraventionala conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, intrucat, in urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că reprezentanții spitalului nu au respectat sarcinile dispuse in urma controalelor anterioare efectuate pe aceasta linie“, a afirmat Grădinaru.
Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Caraș-Severin, care sâmbătă seara a intrat cu masina direct în Secția UPU a Spitalului Craiova, a fost pus sub control judiciar, decizia fiind luată luni de către instanța de judecată.
Şoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a încurcat accelerația cu frâna, explicație pe care continuă să o ofere oamenilor legii.
La UPU Craiova, urmează a fi efectuate lucrări de reparații, iar până va sosi, cel mai probabil o ușă corespunzătoare, un roll-up de la un supermarket joacă rolul acesteia.
Articolul precedentReabilitarea podului suspendat din Parcul Romanescu, în linie dreaptă. Vremea decide începerea lucrărilor
Articolul următorCentru de zi pentru vârstnicii din Craiova