Primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, a anunțat în cadrul unei conferință de presă, marți, că imediat ce vremea va permite, vor fi demarate lucrările de reabilitare și modernizare a podului suspendat din Parcul „Nicolae Romanescu”.  

Edilul Craiovei a menționat că o primă cerere de rambursare a fost deja aprobată și că reprezentanții firmei de construcție au autorizație pentru a începe lucrările.

„În această  perioadă, s-a aprobat prima cerere de rambursare privind modernizarea Parcului Romanescu. La finele anului trecut vă spuneam că a fost semnat contractul de finanțare în valoare totală de 11.658.000 de euro. S-a făcut deja în decembrie, prima cerere de rambusare și a și fost aprobată zilele acestea. Se lucrează deja la cea de-a doua cerere de finanțare care va cuprinde închiderea tuturor cheltuielilor care au fost suportate pentru lucrările realizate în parc, în exercițiul anterior, urmând un ultim tronson respectiv reabilitarea podului suspendat. Urmează și o întâlnire cu constructorul pentru a i se da ordin de începere a lucrărilor. Acum totul depinde de vreme, fiind obținută și autorizația de construcție. Doar vremea decide când pot fi demarate lucrările la pod”, a spus Genoiu.

Constructorul are la dispoziție de la nouă până la 12 luni pentru a termina lucrările, din momentul începerii acestora.

Articolul precedentMedicii de familie din Dolj au cerut suplimentarea numărului de doze de vaccin antigripal
Articolul următorSpitalul Craiova, amendat de poliţişti după ce un bărbat a intrat cu maşina direct în sala de aşteptare de la UPU