Artiștii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” vor readuce în fața publicului spectacol „Trecu anu’ cu olteanu”, pe data de 29 mai, după ce același eveniment, care a avut loc pe 4 aprilie s-a bucurat de un real succes.

Reprezentanții Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” au luat decizia de a readuce acest spectacol în fața iubitorilor de muzică și dansuri populare după ce biletele pentru premieră s-au vândut imediat și foarte multe personae nu au prins locuri în sală.

Pe scenă, la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, vor urca soliştii Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Petrică Mîţu Stoian, Constantin Enceanu, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer și Liviu Dică.

Împreună cu orchestra şi dansatorii ansamblului, echipa  „a pregătit un „spectacol cu obiceiuri de la Bobotaie la Constandinul puilor”, au menționat organizatorii.

Scenariul și regia spectacolului sunt semnate de Gabriela Rusu-Păsărin, coregrafia este realizată de Ionel Garoafă, iar conducerea muzicală îi aparține lui Nicolae Drăghia.

Foto: Florin Florescu.

Articolul precedentBăut și fără permis, un tânăr din Dolj a furat o mașină din service-ul unde lucra. Acesta a fost prins de poliție și s-a ales cu dosar penal
Articolul următorPepenii de Dăbuleni, gata să iasă din tunel. Ce spun cultivatorii despre sezonul din acest an