„Ascultaţi-o şi pe Sorina! Copiii ştiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care ştie ce simte, unde doreşte şi cu cine doreşte să meargă la drum. Opriţi-vă şi ascultaţi-o şi pe Sorina!”, spune Pintea, într-o postare pe Facebook.
Aceasta consideră că, indiferent de situații, interesul copilului trebuie să primeze.
„Copiii nu sunt obiecte care pot fi mutate dintr-un loc în altul oricând, să nu uităm asta! Haideţi să ne oprim şi să ascultăm glasul copiilor noştri, haideţi să ne păstrăm copiii lângă noi, acasă. Putem să avem grijă de ei, să îi educam, şi, mai presus de toate, să îi iubim, să îi preţuim, pentru că interesul copilului trebuie să primeze”, adaugă Pintea.
Poliţiştii din Mehedinţi au făcut, vineri, o percheziţie domiciliară la o familie din Baia de Aramă, pentru a lua o fetiţă de 8 ani. Aceasta a fost adoptată de către o familie din Craiova, stabilită în SUA.
Articolul precedentCe spune procurorul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova despre cazul fetiței de 8 ani de la Baia de Aramă. „L-am atins uşor, nu am strâns-o de mâna și i-am vorbit calm”
Articolul următorControl la Protecția Copilului Dolj, în cazul fetiței din Baia de Aramă