Bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Caraș-Severin, care sâmbătă seara a intrat cu masina direct în Secția UPU a Spitalului Craiova, a fost reținut de polițiști.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că tanatân este acuzat de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și distrugere.

„În urma probatoriului administrat, polițiștii craioveni au luat măsura reținerii pentru 24 de ore fata de bărbatul de 39 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și distrugere”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că bărbatul a fost introdus de polițiști în arestul IPJ Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine acesta sa fie prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că șoferul avea o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că a încurcat accelerația cu frâna.

Articolul precedentDosar penal pentru bărbatul care a intrat cu mașina în interiorul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Craiova. Anchetă și la firma de pază
Articolul următorAnunţul pentru achiziţia celor 17 tramvaie din Craiova, publicat de Ministerul Dezvoltării în SEAP-SICAP