Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Unirea, este cercetat penal după ce, aflându-se la volanul unui autoturism, deși nu avea permis de conducere, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, oamenii legii pornind în urmărirea lui.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că poliţiştii i-au făcut semn să oprească autoturismului condus de bărbat, pe DN 56, în localitatea Radovan. Autoturismul se deplasa pe direcţia Craiova – Calafat, iar conducătorul auto a ignorat acest semnal, continuându-şi deplasarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, reuşind oprirea acestuia în comuna Perișor, pe un drum comunal.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că persoana de la volanul autoturismului, un bărbat de 36 de ani, din Unirea, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentDistribuite elevilor doljeni la șapte luni de la începutul școlii, merele și cornul pun deja probleme. „Nu aveți pic de respect față de acești copii”
Articolul următor„Rezervarea” locurilor de parcare din Craiova, amendată de polițiștii locali