Un tânăr în vârstă de 26 ani, din Dăbuleni, a rămas fără permis de conducere şi a fost amendat de poliţişti după ce, joi, n-a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, la pătrunderea pe Centura Caracalului, şi s-a răsturnat cu autoutilitara pe care o conducea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că tânărul nu mai poate conduce pentru următoarele două luni şi trebuei să plătească o amendă în valoare de 870 de lei.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 26 de ani, conducătorul unei autoutilitare, nu s-a asigurat corespunzător și nu a acordat prioritate la pătrunderea de pe DJ 542 pe Varianta Ocolitoare 6 G Caracal, provocând o tamponare. Conducătorul auto a fost sancționat contraventional cu amendă în valoare de 870 de lei, iar că măsură complementară, polițiștii rutieri au dispus suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

De la inaugurarea Variantei de Ocolire a municipiului Caracal, la finalul lunii mai, s-au produs deja două accidente cu victime ranite uşor şi patru tamponări cu pagube materiale.

Contractul pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Caracal are o valoare de 44.472.173,75 lei, fără TVA. Lucrările au fost finalizate la şapte ani de a începere.

 

Articolul precedentCirculaţia rutieră pe DN 64, în judeţul Olt, va fi reluată până la sfârşitul anului. Drumarii lucrează la un pod nou
Articolul următorCraiova şi-a prezentat noile achiziţii (VIDEO)