Publicată de Universitatea Craiova pe Joi, 12 Iulie 2018

Universitatea Craiova şi-a prezentat noul portar şi nou mijlocaş, achiziţii făcute în această vară, cu două zile înainte de meciul cu CFR Cluj din Supercupa României, care marchează începutul noului sezon.

Portarul Mirko Pigliacelli a semnat cu Știința pentru un an, cu opțiune de prelungire pentru încă doi ani. Crescut de AS Roma, Pigliacelli a jucat la toate naţionalele de juniori ale Italiei, iar în sezonul proaspăt încheiat a retrogradat cu Pro Vercelli în liga a treia, după ce a apărat în 29 de meciuri.

Pentru transferul mijlocaşului Alexandru Cicâldău, de la Viitorul, Craiova i-a plătit 1 milion de euro lui Gică Hagi, plus procente dintr-un ulterior transfer. Cicâldău va prelua tricoul cu numărul 10, purtat în sezonul trecut de Alexandru Băluţă.

Cicâldău este singurul jucător cumpărat în această vară de clubul din Bănie, care a încasat 5,8 milioane de euro din transferurile lui Băluţă, Screciu şi Gustavo.

Articolul precedentŞofer din Dăbuleni, amendat şi lăsat fără permis după ce s-a răsturnat cu maşina pe Centura Caracalului
Articolul următorTransfer de autoritate al militarilor polonezi aflaţi în misiune la Craiova