Municipalitatea din Alexandria a extins sistemul de supraveghere video cu încă şase camere, investiţia fiind finanţată cu bani de la Uniunea Europeană.

Primarul din Alexandria, Victor Drăguşin, a declarat că locaţiile pentru noile camere au fost selectate în urma consultării cu mai multe instituţii.

Am extins sistemul de camere de supraveghere video din municipiu cu încă 6 camere de supraveghere. Sistemul deja existent a fost realizat în anul 2012 și finanțat din fonduri europene. Noile camere au fost amplasate în urmă consultării instituților care solicită și utilizează în mod frecvent imagini din municipiu în activitatea lor. Acestea sunt amplasate în următoarele zone: intersecția str. București cu str. Al. Ghica; intersecția str. București cu str. Dunării; intersecția str. Dunării cu str. Fabricii; intersecția str. Libertății cu str. C. Brâncoveanu; intersecția str. Dunării cu Şoseaua Turnu Măgurele (în zona Spitalul Județean); str. Dunării – zona Prefecturii“, transmite edilu-şef pe pagina oficială de Facebook.

Din iunie 2012 au fost primite 459 solicitari pentru vizualizarea imaginilor surprinse de sistemul de supraveghere video si 347 solicitari pentru eliberarea de inregistrari video, acestea fiind puse la dispozitia institutiilor care le-au solicitat.

Articolul precedentFOTO&VIDEO. Patru persoane transportate la spital, în urma accidentului din Teleorman
Articolul următorPremieră la Craiova: Stent coronarian montat unei paciente cu probleme cardiologice