Primăria Craiova  caută o firmă care să se ocupe de reparațiile și întreținerea sirenelor din sistemul de alarmare al municipiului în caz de dezastre sau atacuri aeriene. Exercițiile efectuate de către reprezentanții ISU Dolj, în fiecare prima zi de miercuri din lună, au scos la iveală anumite probleme la aceste echipamente, fapt pentru care autoritățile trebuie să ia măsuri.

Pentru reabilitarea acestui sistem și pentru întreținerea lui, Primăria Craiova a lansat, joi, o procedură de achiziţie, căutând o societate care să se ocupe, până la finalul acestui an, de tot ceea ce presupune remedierea defecțiunilor.

În ceea ce privește suma ce se va cheltui, pentru întregul contract, Primăria Craiova a prevăzut un prag minim, de 27.918 lei fără TVA, și unul maxim, de 38.718 lei, tot fără TVA, dacă este nevoie ca acest contract să se prelungească până în luna aprilie a anului viitor.

În prezent, sistemul de alarmare a populației din municipiul Craiova este format dintr-o centrală tip Sonia și 32 de sirene, dintre care 17 electronice și 15 cu motor electric.

Articolul precedentPregătiri pentru petrecerea de Revelion, la Craiova. Primăria a stabilit suma alocată evenimentului
Articolul următorAteliere de dans și muzică populară, la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”