Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Slivilești, județul Gorj, a ajuns în Centrul de Arest al Inspectoratului de Poliție Gorj, după ce, beat fiind, și-a bătut copilul de 15 ani. Loviturile au fost atât de puternice încât adolescentul are nevoie de peste 30 de zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca.  

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, faptele s-au petrecut la începutul acestei luni, băiatul apelând la sprijinul oamenilor legii câteva zile mai târziu. „La data de 05 iulie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Slivileşti au fost sesizaţi de un tânăr, de 15 ani, din comună, despre faptul că, la data de 01 iulie, tatăl său, de 48 de ani, ar fi exercitat acte de violență asupra sa. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în timp ce se afla la domiciliu, a avut un conflict spontan cu tatăl său, care, pe fondul consumului de alcool,  a exercitat acte de violență asupra sa, provocându-i leziuni. În cursul zilei de ieri, minorul a fost prezentat la S.M.L. Gorj, unde, cu ocazia examinării, s-a constatat că necesită un număr de 30-35 de zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

S-a continuat urmărirea penală faţă de bărbatul, de 48 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie, fiind reţinut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare.

 

Articolul precedentCopil în stare gravă la Spitalul din Craiova, după ce a fost lovit de mașină pe trecerea de pietoni
Articolul următorTimp de doi ani a terorizat o întreagă comună din Gorj. Un bărbat din Mehedinți, reținut pentru furt calificat