Polițiștii gorjeni au reținut, joi, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Butoiești, județul Mehedinți, acesta fiind acuzat de comiterea infracțiunii de furt calificat. Timp de doi ani, mehedințeanul a dat mai multe spargeri pe raza comunei Brănești din Gorj, furând o gamă largă de electrocasnice și echipamente electronice.

Oamenii legii au efectuat și două percheziții domiciliare, la locuința concubinei suspectului, în comuna Brănești, găsind aici numeroase bunuri. „Din cercetările efectuate de poliţişti a reişit faptul că bărbatul ar fi comis șapte fapte de furt calificat, din locuințe, pe raza comunei Brăneşti, în perioada 2016-2018. În cauzele menţionate s-a autorizat efectuarea a două percheziţii domiciliare, la locuinţa acestuia şi a concubinei sale de 45 de ani, din comuna Brăneşti, ocazie cu care au fost identificate numeroase bunuri, respectiv motoferăstraie, maşini de găurit, motocoase, polizoare unghiulare, laptop-uri, televizoare LCD, receivere TV, echipamente şi instrumente audio, DVD playere, bunuri electronice şi electrocasnice şi altele, toate de diferite mărci, despre care existau probe şi indicii temeinice că ar fi sustrase, toate acestea fiind indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.Procedându-se la prezentarea bunurilor identificate, celor şapte persoane vătămate, acestea şi-au recunoscut bunurile, ca fiind cele sustrase din locuinţele lor”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Cercetările continuă faţă de cel în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea în totalitate a prejudiciului și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu  cu propuneri legale.

 

Articolul precedentȘi-a bătut copilul până l-a băgat în spital. Bărbatul a fost reținut
Articolul următorÎncepe admiterea la facultate. Universitatea din Craiova a pregătit 3.000 de locuri bugetate