Câțiva părinți din Craiova, ai căror copii merg la cursurile de înot organizate în incinta Water Park Craiova, au acuzat faptul că micuții au ajuns la medic cu diverse probleme la nivelul pielii, o reclamație în acest sens fiind deja făcută și la Primăria Craiova, în subordinea căreia se află centrul acvatic respectiv.

Autoritățile locale au demarate verificările, miercuri dimineața, până la ora transmiterii acestei știri neavând însă informații despre situația de acolo.

„Azi dimineaţă am aflat şi eu de această problemă. Viceprimarul Adrian Cosman este plecat la Water Park. Se va deschide o investigaţie, se va vedea despre ce e vorba. Probabil că va verifica probele de apă şi celelalte obiecte cu care cetăţenii care vin la Water Park intră în contact”, a precizat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Acesta nu a exclus nici posibilitatea suspendării activității centrului de agrement, dacă situația o va impune.

Coincidență sau nu, în urmă cu aproximativ două săptămâni, instructorul de înot care ținea cursuri aici, luni, miercuri și vineri, de la ora 18.00, a anunțat că va schimba locația, începând cu data de 15 iunie.

Rămâne de văzut dacă rezultatul verificărilor impune luarea anumitor măsuri și care vor fi acestea.

În ceea ce privește Water Park-ul din Craiova, reamintim faptul că există un proces al fraudelor cu fonduri europene, procurorii DNA Craiova trimițând în judecată, în acest dosar, nouă persoane și trei firme pentru infracțiuni între care sunt fraude cu fonduri europene, dare și luare de mită, spălare a banilor, fals, respectiv instigare și complicitate la aceste infracțiuni.

Articolul precedent„Zilele Craiovei” nu se mai țin doar în centrul urbei. Conceptul de anul trecut a dat chix
Articolul următorFinal de liceu pentru o nouă generație de bursieri susținuți prin programul ,,Vreau în clasa a 9-a”