Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Robănești, județul Dolj, a ajuns la spital, seara trecută, fiind victima unei altercații care a avut loc în trafic, în municipiul Craiova. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, persoana care a anunțat evenimentul a spus că mai multe persoane se bat în trafic, pe Calea București din Craiova.   

Când au ajuns la locul menționat, polițiștii au găsit un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Robănești, care era rănit la cap, iar mașina sa, care se afla pe partea carosabilă, avea urme de distrugere. 

Tânărul nu a depus plângere la poliție. 

„Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar până în prezent nu a dorit să depună plângere penală pentru comiterea vreunei infracțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru. 

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și fac cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în altercație și au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentProgram special de alegeri, la Evidenţa Persoanelor Dolj
Articolul următorCinci persoane rănite într-un accident rutier, în Dolj. O maşină a intrat frontal într-un microbuz