Cinci persoane, printe care două adolescente de 15 şi 16 ani, au ajuns la spital, în urma unui accident rutier în care a fost implicat un microbuz, miercuri dimineaţa, pe drumul naţional DN 55A, din judeţul Dolj.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a petrecut după ce un bărbat de 63 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, care conducea un autoturism pe DN 55A,  la ieșire din comuna Poiana Mare către Tutunarii Vechi, s-ar fi angajat fără să se asigure în depăşirea unei căruţe, care se deplasa în aceeași directie de mers, în care se aflau un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 51 de ani, ambii din Poiana Mare, intrând în coliziune frontală cu un microbuz transport persoane, condus de un bărbat de 55 de ani din comuna Seaca de Câmp.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, respectiv conducătorul autoturismului şi o femeie de 56 de ani, pasager în autoturism şi 3 minore de 15 și 16 ani, pasagere în microbuz, toate persoanele fiind conştiente.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, arată poliţiştii.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentScandal în trafic, la Craiova, cu mai multe persoane implicate. Un tânăr la spital
Articolul următorCoronavirus UPDATE, judeţul Dolj: 50 de cazuri noi, în 24 de ore