Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Dolj organizează, în perioada 6-12 mai, cea de-a doua ediție a „Zilelor Centrului de Tineret Craiova”.

Acţiunea include un program de evenimente variat, spun organizatorii, scopul fiind promovarea implicării tinerilor în voluntariat.

După ce vor lansa proiectul, pentru data de 7 mai a fost stabilită o acţiune de ecologizarea a zonei situate în jurul Sălii Voinţa din Craiova. Miercuri, va avea loc  campania de promovarea a serviciilor oferite de către Centrul de Tineret Craiova şi a acţiunilor organizate în cadrul acestuia, la Centrul Multifuncţional Craiova, în cadrul Târgului de Oferte Educaţionale.

Pe data de 9 mai va avea loc acţiunea de marcare a Zilei Europei, prin lansarea concursului de cultură generală „EU sunt Europa”. Temele ce vor fi abordate sunt strâns legate de Europa şi valorile europene, au mai precizat reprezentanții DJST Dolj.

O altă activitate va fi derulată în părculețul de lângă sediul Casei Băniei. Este vorba despre acțiunea „2 pe o bancă”, desfășurată vineri între orele 10.00 – 18.00.

„Este vorba despre un târg al ONG-urilor de şi pentru tineret. În cadrul acţiunii, acestea îşi vor prezenta ofertele, craiovenii putând să adere la unul dintre ele, în funcţie de preferinţe. Acţiunea este organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova”, a precizat purtătorul de cuvânt al DJTS Dolj, Rodica Fota.

Tot vineri, voluntarii de la Centrul de Tineret Craiova vor participa la organizarea probei de oratorie din cadrul „Competiţiei Tinereţii”, iar sâmbătă, în ultima zi a manifestării, aceștia vor participa la acţiunea „Bucurie în Mişcare”, desfăşurată în centrul Craiovei.

Articolul precedentTârg al ofertelor educaționale pentru elevii de clasa a VIII-a din județul Dolj
Articolul următorReabilitarea bazinului de înot de la Carol I, îngreunată din cauza instalațiilor. Primarul Craiovei a semnat mai multe contracte și urmează și cel privitor la PUG-ul municipiului