Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Calafat, a fost reținut, duminică, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de ultraj. Este vorba despre bărbatul care l-a lovit pe polițistul ce a încercat să aplaneze conflictul izbucnit între două familii din localitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, tânărul de 18 ani va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

„În urma activităților desfășurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj. Având în vedere probatoriul administrat în cauză, tânărul respectiv a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Grădinaru.

Conflictul a avut loc duminică, în Calafat. Mai întâi, un bărbat, împreună cu fiii şi nepoţii săi, au spart geamurile de la două autoturisme ale unui bărbat în vârstă de 45 de ani, din Calafat.

Ulterior, grupul care ar fi provocat distrugerile, s-a dus la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor.

Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mână, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.

Conflictul a fost aplanat după ce au fosct chemaţi mascaţii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat.

Articolul precedentScandal între două familii din Calafat. Un poliţist a fost lovit, încercând să liniştească bătăuşii
Articolul următorAu apărut primele globuri și ornamente în bradul de pe esplanada Teatrului Național Craiova. Când se încheie acțiunea de îmbodobire