Un angajat al Teatrului Național “Marin Sorescu” din Craiova, de 51 de ani, și-a pierdut viața, joi, chiar în timpul serviciului. Se pare că angajatul teatrului a făcut infarct, cunoscut fiind faptul că acesta avea probleme cardiace.

Bărbatul era recuziter în cadrul Teatrului, nenorocirea petrecându-se într-o pauză. Poliția a intervenit în acest caz, fiind deschis dosar penal pentru moarte suspectă. „Un angajat al Teatrului Național din Craiova, în vârstă de 51 de ani, a fost găsit decedat, în incinta teatrului. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului, dar conform procedurii s-a deschis un dosar pentru moarte suspectă. El era cunoscut cu afecțiuni cardiace”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Despre situație a fost anunțat și ITM Dolj. Potrivit inspectorului șef, Cătălin Mohora, se face o cercetare în acest caz, așteptându-se acum rezultatul necropsiei pentru a se stabili cauza decesului.

Articolul precedentRectificarea bugetară creează tensiuni între edilii gorjeni. Primăriile cu proiecte în derulare, prioritare
Articolul următorPersoane salvate dintr-o maşină surprinsă de inundaţii, în zona maternităţii din Râmnicu Vâlcea