Craiovenii pot veni cu propuneri privind situaţia locurilor de parcare cu taxă de pe raza municipului, Primăria Craiova organizând, vineri, o dezbatere publică a proiectului de „Modificare, prin completare, a Regulamentului privind aplicarea taxei pentru parcarea autovehiculelor pe domeniul public al municipiului Craiova”.

Potrivit informării de pe site-ul instituţiei craiovene, dezbaterea v avea loc la ora 13.00, în sala mare de şedinţe, fiind admisă participarea persoanele fizice şi juridice interesate, în limita locurilor disponibile.

„Regulamentul și anexele aferente sunt disponibile, pentru consultare, la rubrica „Proiecte de acte normative supuse consultării”. Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la modificările aduse regulamentului, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova”, informează reprezentanţii Primăriei Craiova.

Autorităţile municipale, în urma unui studiu realizat în acest sens, intenţionează să creacă numărul locurilor de parcare cu plată. Se estimează că vor fi 793 de locuri de parcare contracost în mai multe zone ale urbei, dintre care 386 pe Calea Bucureşti din Craiova.

Articolul precedentReferendum. Peste 120 de preşedinţi ai secţiilor de votare din Dolj au solicitat înlocuirea din funcţie
Articolul următorI-au furat bolidul din parcare. Un craiovean își caută mașina de câteva zile