Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova scoate la concurs trei posturi de conducere, conform anunțului de angajare, postat pe site-ul unității sanitare, fiind vorba despre un post de director medical, unul de director de îngrijiri și al treilea de director financiar-contabil.

Cei care vor să depună dosarul pentru postul de director medical trebuie să îndeplinească următoarele criterii specifice: sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină; sunt confirmaţi cel puţin medic specialist; au minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă;

Concursul /examenul pentru ocuparea funcţiilor specifice comitetului director- director medical al unităţii se va organiza astfel:  în data de 13 mai, ora 11.00 – proba scrisă,  în data de 15 mai, ora 12.00– susţinere orală a proiectului de specialitate, ora 13.00- interviul de selecţie, la sediul unităţii. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 3 mai, ora 13.00.

În ceea ce privește postul de director de îngrijiri, criteriile specifice sunt următoarele: sunt asistenţi medicali generalişti principali;  au cel puţin 2 ani vechime ca asistenţi medicali generalişti principali; sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licenţă/absolvire.

Concursul se va organiza astfel: în data de 14 mai, ora 11.00 – proba scrisă, în data de 16 mai, ora 10.00– susţinere orală a proiectului de specialitate, ora 11.00- interviul de selecţie, la sediul unităţii. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 06 mai, ora13.00.

Pentru postul de director financiar – contabil trebuie respectate următoarele condiții: sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic;  au cel puţin 2 ani vechime în specialitatea studiilor; deţin certificatul de atestare a cunoştinţelor dobândite în domeniul Sistemului european de conturi, precum şi de cunoaştere a reglementărilor europene în domeniu.

Concursul se va organiza astfel în data de 20 mai, ora 11.00 – proba scrisă, în data de 22 mai, ora 12.00– susţinere orala a proiectului de specialitate, ora 13.00- interviul de selecţie, la sediul unităţii. Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 10 mai, ora 13.00.

 

 

Articolul precedentCât alocă primăria pentru Zilele Municipiului Craiova
Articolul următorBăut și fără permis, un tânăr din Dolj a furat o mașină din service-ul unde lucra. Acesta a fost prins de poliție și s-a ales cu dosar penal