Procedura de achiziţie publică pentru organizarea celei de-a 13-cea ediţii a „Zilelor Municipiului Craiova” a fost lansată de către autoritățile locale, evenimentul de anul acesta fiind programat pentru perioada 30 mai – 9 iunie.

Firmele interesate pot depune oferte până la data de 7 mai, suma pe care reprezentanții Primăriei Craiova o alocă pentru organizarea evenimentului fiind de 533.072 de lei, fără TVA.

Conform caietului de sarcini, firma care va câștiga licitația va avea la dispoziție o listă cu numele prezentatorilor locali de unde trebuie să aleagă și una cu artiştii/trupele care ar trebui să urce pe scenă. Ca în fiecare an, totul este împărțit pe clase. Din prima clasă valorică (A) fac parte Andra, Horia Brenciu, Carla.s Dreams, Loredana, Delia, Holograf şi Damian Drăgici. Pe „lista B” sunt trecuți Voltaj, Bere Gratis, The Motans, Antonia, Feli, Irina Rimes, iar pe „C” se regăsesc nume precum Vunk, Lora, Corina, Elena Gheorghe sau DJ Project.

Cei care se ocupă de eveniment au obligația să aducă la Craiova un artist din fiecare clasă, numai din numele menţionate, durata reprezentaţiei fiecăruia urmând să fie de aproximativ 60 de minute.

În ceea ce privește locul de desfășurare al spectacolelor, în perioada 7-9 iunie, acestea vor avea loc în Piaţa „Mihai Viteazul”, în intervalul orar 19.00 – 23.00.

Articolul precedent„Cascadorie” în Dolj: Un șofer băut a scăpat teafăr după ce s-a dat peste cap cu mașina – FOTO
Articolul următorPosturi de directori la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova, scoase la concurs