Postul de director al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu va fi scos, din nou, la concurs, după ce la competiția din luna martie a acestui an niciunul dintre cei doi candidați nu a reușit să obțină nota 7. Acest prag minim este necesar pentru ca o persoană să fie declarată admisă, noul concurs fiind stabilit pentru 9 și 10 august.

Gigel Capotă, managerul interimar al instituției spitalicești, își va depune și el proiectul de management. În primăvară, acesta s-a retras din cursă, chiar pe ultima sută de metri, după ce în presa locală au apărut informații cu privire la faptul că a săvârșit infracțiunea de fals în declarații pentru a putea candida pentru acest post. Mai exact, au existat documente care atestau faptul că Gigel Capotă luase la cunoștință că este urmărit penal pentru instigare la fals intelectual și instigare la uz de fals, dar în scris a menționat că nu a fost informat cu privire la stadiul procesului și că nu este urmărit penal.

După retragerea lui Capotă, în cursă au rămas economistul Adrian Grecu și medicul Gheorghe Neață. Niciunul, însă, nu a reușit să promoveze. Din martie și până în prezent, conducerea unității medicale a asigurat-o tot Capotă. În ceea ce privește noul concurs, cei interesați de șefia spitalului își pot depune candidaturile până la data de 25 iulie,  susţinerea proiectului de management fiind programată pentru 9 şi 10 august.

Articolul precedent1.000 de incubatoare pentru maternităţi, achiziţie lansată de MS în această săptămână
Articolul următorAntrenorul Ionuț Bură va conduce Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu