Ionuţ Bură, fiul antrenorului Ion Bură, va ocupa funcția de conducere a Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Antrenorul Ion Bură este cel care ar fi trebuit să se ocupe de acest lucru, dar fiind angrenat în activităţi la lotul naţional de atletism nu își poate asuma responsabilitățile postului.

Ionuţ Bură este antrenor la Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu. Întrucât acesta chiar a condus CS Pandurii Târgu Jiu, este considerată, de către autoritățile locale, persoana potrivită pentru conducerea interimară a CSM Târgu Jiu.

Potrivit primarului municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, postul va fi ocupat, cel mai probabil, începând cu data de 1 august. „Decizia este luată. Va fi domnul Ionuț Bură. Noi am discutat și cu domnul Ion Bură. Nu este vorba despre un refuz, dar dumnealui este implicat în anumite cantonamente care se desfășoară cu lotul național și avem nevoie, pentru următoarele șase luni de zile, de o persoană care să stea mult mai mult în Târgu Jiu. Am discutat apoi și cu domnul Ionuț Bură, am primit CV-ul dumnealui. Acum lucrăm la documentație și cel mai probabil, de la începutul lunii august va prelua conducerea instituției”, a explicat Romanescu.

Articolul precedentPostul de director al Spitalului Județean Târgu Jiu, scos la concurs în august
Articolul următorUn nou proiect pentru reabilitarea blocurilor din Slatina