Municipiul Craiova are șanse de a se înfrăți cu orașul Salonic din Grecia, discuții în acest sens fiind purtate de către viceprimarul municipiului Craiova, Adrian Cosman, în cadrul Forumului Economic Eleno-Român organizat la Salonic în perioada 10-22 septembrie.  

Viceprimarul Adrian Cosman a precizat faptul că la această acțiune a prezentat obiectivele autorităților craiovene în vederea încheierii unor legături între cele două orașe, primarul Salonicului exprimându-și intenția de a veni la Craiova, în vederea înfrățirii celor două localități.

„La întâlnirea de la Salonic au fost prezentate strategia și obiectivele Municipiului Craiova în vederea încheierii unor parteneriate între cele două orașe: Municipiul Craiova și Salonic, susținând, în cadrul forumului, importanța dezvoltării relațiilor de promovare dintre Grecia și România și dintre regiunea Macedonia Centrală (Grecia), Oltenia și Municipiul Craiova din punct de vedere economic și cultural. La această inițiativă, oficialitățile elene și-au arătat deschiderea și au propus semnarea unui parteneriat între regiunea Macedonia Centrală (Grecia) și regiunea Oltenia, iar, la rândul său, primarul Salonicului, Yannis Butaris, și-a exprimat intenția de a veni la Craiova, în vederea înfrățirii celor două orașe, Municipiul Craiova și Salonic”, se arată într-un raport de activitate al viceprimarului Adrian Cosman.

Acesta a mai transmis că s-au purtat discuții între oamenii de afaceri veniți din Craiova și județul Dolj și omologii din Grecia, în vederea încheierii anumitor parteneriate sau a schimbului de informație.

 

 

 

Articolul precedentUn tânăr din Craiova a găsit banii pe care un minor îi furase unei femei și i-a dus la poliție
Articolul următorFemeie din Filiași, găsită moartă în apartamentul său