Un bărbat în vârstă de 62 de ani a murit, miercuri seara, după ce a fost lovit de un autoturism, pe drumul național DN 6, la ieșirea din Craiova spre Cârcea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că victima a fost lovită, în timp ce trecea strada, de un autoturism care l-a proiectat în altul care venea din sens opus.

„Accident mortal pe DN 6, la ieșire din Craiova spre Cârcea. Un autoturism a lovit un pieton. Încă nu știu dacă era traversare regulamentară sau nuUn bărbat de 62 de ani, din Intorsura, care s-a angajat într-o traversare neregulamentara pe DN 6 , la ieșire din Craiova, a fost lovit de un auto condus de o femeie de 36 de ani, din Carcea și apoi proiectat într-un alt autoturism condus pe aceeași direcție de mers, condus de un bărbat de 33 de ani, din Cosoveni. În urma accidentului pietonul a decedat”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă a fost deschis de polițiști.

Articolul precedentCasa Rusănescu din Craiova va deveni Muzeul Personalităților Craiovene. Contractul de finanțare a fost semnat
Articolul următorDoi tineri din Craiova, premiați în cadrul Galei Campionilor 2018 de la Timișoara