Piețele din Craiova rămân deschide, SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL infirmând, într-un comunicat de presă, zvonurile apărute în ultimele zile cu privire la o eventuală închidere a acestor unități, în contextul epidemiei de coronavirus. 

Potrivit comunicatului, pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19, în pieţe au fost amplasate dozatoare cu soluţii de dezinfectare, ce pot fi utilizate atât de comercianţi, cât şi de cumpărători.

Mai mult, suprafeţele cu care cetăţenii intră în contact direct – uşi, balustrade – sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi de personalul de curăţenie.

„Nici la nivel naţional şi nici la nivelul Comitetului Judeţean sau Local pentru Situaţii de Urgenţă nu s-a pus până acum în discuţie o eventuală închidere a pieţelor. Aşadar, pieţele din Craiova rămân deschise. Îi asigurăm pe cetăţeni că am luat toate măsurile de prevenire a răspândirii virusului. S-au dispus măsuri suplimentare de curăţenie şi igienizare în pieţe şi a fost asigurat un stoc suficient de materiale de curăţenie”, a declarat Alin Mărăcine, administrator al Pieţe şi Târguri Craiova SRL, societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene.

Articolul precedentCraiova. Percheziții în zona Fața Luncii. Doi tineri au fost reținuți
Articolul următorIPJ Dolj suspendă audiențele